Lidhjet Zgjerimit金属

  • 不锈钢金属波纹管波纹伸缩接头

    Lidhje zgjerimi të valëzuara我shakull prej çeliku të pandryshkshëm

    Lidhjet e Zgjerimit金属të quajtur edhe kompensues të valëzuar metaltalik, ai përbëhet nga shakulla metaltalike dhe aksesorë të tillë si tubi fundor, mbështetësja, fllanxha dhe kanali。Lidhjet e zgjerimit metalk mund të përdoren për të ththur ndryshimet dimensionale të tubacioneve, kanaleve dhe kontejnerëve të shkaktuar nga zgjerimi termik dhe tkurrja e ftohtë, ose për të kompensuar zhvendosjen aksiale, tërthore dhe këndore të tubacioneve, kanaleve dhe kontejnerëve。蒙德të përdoret gjithashtu për reduktimin e zhurmës dhe reduktimin e dridhjeve。

Baidu
map