Флексибилно метално црево од не'рѓосувачки челик

  • Customized Stainless Steel Flexible Metal Hose

    Прилагодено флексибилно метално црево од нерѓосувачки челик

    Флексибилното метално црево и фитинзи од нерѓосувачки челик може да се користат нашироко во системи како вода, пареа, врело масло и гас, исто така може да се користат како заштитни цевки за жици, кабли, оптички влакна, линии за автоматско сигнализирање на инструментите и заштитни цевки за жица и кабли. , металните црева од не'рѓосувачки челик со мал калибар се користат за прецизна електронска опрема и заштита на колото на сензорите, прецизна заштита на колото со сензор со оптичка скала, заштита на колото за индустриски сензори.Бидејќи има одлична флексибилност, отпорност на корозија, отпорност на високи температури, отпорност на триење и отпорност на истегнување.

Baidu
map