Pyetjet shpeshta

常见问题解答

Pyetje tË shpeshta

Q1。Si mund të marr një citat ose sugjerime të sakta?

Përgjigje: Për sa kohë që ju e dini se çfarë kushtesh pune do ta përdorni, parimi zgjedhes së zorrës邮票:

小号:直径I brendshëm,直径I jashtëm, gjatësia

Temperatura:温度介质温度介质

A-Aplikimi:Ku ta përdorin atë

M-Media:Të ngurtë, të lëngët ose të gaztë

Q2。Si e kontrollon kompania juaj cilësinë?

Përgjigje: Cilësia së pari。Për të garantuar cilësi të lartë për producktet tona, kompania jonë bën gjithmonë një inspektim serioz për të gjitha producktet dhe lëndët e para në procedurë strikte。

第三季。西拉特janë库什特图阿贾të pagesës?

Përgjigje: Zakonisht /T 30% si depozitë dhe 70% para dorëzimit。Ne do t'ju tregojmë fotot e produckteve dhe paketave përpara se të paguani bilancin。Ose LC në shikim。

第四季度。Po në lidhje me kohën tuaj të dorëzimit?

Përgjigje: Në përgjithësi,做të duhen 7 deri në 10 ditë pune pas marrjes së pagesës së bilancit。Koha specifike e dorëzimit varet nga artikujt dhe sasia e porosisë tuaj。

P5。蒙德të prodhoni sipas mostrave?

A: Po, ne mund të prodhojmë nga mostrat tuaja ose vizatimet teknike。Mirë se vini urdhrat OEM dhe ODM。

P6。希拉është politika juaj e mostrës?

A: Ne mund ta furnizojmë mostrën falas, por klientët duhet të paguajnë koston e korrierit。Nëse mostra është përshtatur dhe duhet të bëjë një模型,duhet të paguani edhe koston e模型。

DËshironi tË punoni me ne ?


Baidu
map